Vous êtes ici :

Oppilaaksi pääsemiseksi ei ole erityisvaatimuksia. Oppilaat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Arkissa luotetaan jokaisen lapsen kykypotentiaaliin ja kunnioitetaan jokaisen lapsen subjektiivista oikeutta valitsemaansa harrastukseen. Arkkitehtuurikoulu Arkissa opinnot voi aloittaa joko varhaisiän opinnoista tai perusopinnoista.

Ilmoittautuminen opintoihin tehdään Eepos-palvelussa, joka helpottaa asiointia Arkissa. Eepoksessa voit ilmoittautua oppilaaksi tai hallinnoida omia tietojasi jo opiskelevana oppilaana. Jos ryhmässä on tilaa ja ilmoittautuminen on hyväksytty, saat vahvistusviestin osoitteesta info(at)arkki.net. Lasku ja infokirje lähetetään myöhemmin erillisillä sähköposteilla. Jos vahvistusta ilmoittautumisen hyväksynnästä ei tule, olet jäänyt jonoon. Jonotustilannetta voit tiedustella sähköpostitse. Vapautuville paikoille otetaan uusia oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Uudet ryhmät aloittavat toimintansa pääsääntöisesti syyslukukaudella. Peruutus- ja hajapaikoille voi tulla mukaan myös kevätlukukaudelle. Arkin oppilaspaikka jatkuu automaattisesti seuraavalle lukuvuodelle, ellei sitä peruuteta. Koulujen loma-aikojen teemakursseille ja leireille Arkin opintoja suorittavilla oppilailla on ensisijainen ilmoittautumismahdollisuus.

Ilmoittautuminen

Eepos pallonappi - ilman taustaa