Arkki täyttää 30 vuotta!

18/12/2023

Päivälleen 30 vuotta sitten 18.12.1993 perustettiin Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkki ry. Seuraavana vuonna käynnistyi koulun varsinainen toiminta. Kesällä 1994 ensimmäiset lapset kirmasivat Arkin majanrakennusleirille ja samana vuonna myös Arkin ensimmäiset taiteen perusopetusryhmät aloittivat Kauniaisissa. Siitä lähtien, nyt jo pian 30 vuoden ajan, tuhansien ja tuhansien lasten ja nuorten arki-iltoihin on kuulunut kutkuttavia arkkitehtuurihavinoita ja kesät ovat täyttyneet iloisista metsähetkistä.

Meillä on siis syytä juhlaan! Arkin syntymäpäiviä vietetään toiminnan aloittamisen juhlavuonna 2024 erilaisin tapahtumin ja tempauksin teemalla “metsähetkiä ja arkkitehtuurihavinoita”.  Tervetuloa mukaan!

Tässä jo muutama päivämäärä kalentereihinne:

3.2.2024
Arkin oppilaiden kesken kisatun Juhlavuoden logo -suunnittelukilpailun tulosten julkistaminen

10.–11.8.2024
Synttäreiden päätapahtuma: metsäiset arkkitehtuurifestarit Kaapelitehtaalla

Pysy siis kuulolla verkossa ja somessa, niin kuulet ensimmäisten joukossa lisää juhlavuoden ohjelmasta!

#Arkki30 #metsähetkiä #arkkitehtuurihavinoita

Haluatko jakaa uutisen ystävälle?